Zelf headhunter worden?


Je hebt een brede bedrijfskundige en commerciële werkervaring opgedaan bij eerdere werkgevers, maar bent op zoek naar de vrijheid en uitdaging van het zelfstandig ondernemen? Executives Online is op zoek naar een nieuwe partner die zich inzet voor executive recruitment op het gebied van (interim/project-)management en (interim) managementbegeleiding.

In deze rol ben je 100% zelfstandig ondernemer, maar heb je wel direct toegang tot de voordelen van de succesvolle franchiseformule van Executives Online. Denk hierbij aan een beproefd productpakket, coaching, actieve kennisdeling met meer dan 50 collega’s en een kantoor met een goede reputatie in jouw eigen regio! Als partner ben je actief als consultant voor jouw eigen cliënten met de mogelijkheid om direct (of later) je eigen praktijk op te zetten met eigen medewerkers.

Met de volledige zelfstandigheid die wij je bieden heb je vanaf dag een de regie over jouw eigen onderneming: van het acquireren van opdrachten tot het regelen van praktische en financiële ondernemerszaken. Executives Online helpt jou op weg met een intensief begeleidings- en opleidingsprogramma, bewezen producten en processen en direct onbeperkte toegang tot ons exclusieve CRM met meer dan 150.000 contacten en kandidaten.

Met het bewezen inkomstenperspectief en de korte terugverdientijd, de versterkende factoren van de franchiseformule  ben je binnen een half jaar in staat om een succesvolle eigen onderneming op te zetten.

Interessant?

Executives Online is vooral op zoek naar mensen met ondernemerschap (lef!). Je bent op zoek naar maximale vrijheid in je werk en wordt gedreven door ‘de inhoud’: je haalt energie uit het wezenlijke verschil dat jouw inspanning maakt voor je cliënten. Je deskundigheid, aanstekelijke enthousiasme voor je werk en je oprechte betrokkenheid maken van elke relatie een positieve referentie. Succes betekent voor jou plezier in het werk, maar ook een goed inkomen. Met jouw gevoel voor netwerk en commercie zie je overal kansen en mogelijkheden, maar ook de ruimte om deze te verzilveren. Je luistert goed naar de wensen van jouw cliënten en weet hier perfect op in te spelen.

Je hebt bij voorkeur een achtergrond in sales/management, business development en/of management consultancy, met minimaal 5 jaar generalistische werkervaring op het vlak van commercie en/of management consultancy hebt. Daarnaast heb je een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau, bijv. in de richting Bedrijfskunde, Economie of Rechten). Een achtergrond in executive recruitment is ondergeschikt aan bovenstaande punten, maar begrip van het concept is wel belangrijk.

Om jouw onderneming op te zetten en onderdeel te worden van Executives Online is een totale investering nodig van ca. € 50.000 (inclusief werkkapitaal).

Hoe nu verder?

Zie jij het zitten om zelf de regie in handen te hebben, maar tegelijkertijd wel ondersteuning te krijgen van een gerenommeerd partnerschap met een landelijke adviesorganisatie? Dan gaan we graag op korte termijn een oriënterend gesprek met je aan!

Via onderstaande link kun je je gegevens achterlaten, wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op:

Klik hier om je gegevens achter te laten!

  1. No comments yet.
(will not be published)